Enzymcomplex, 90 kap

398.00 kr

PRODUKTINFORMATION
Varje förpackning innehåller 90 kapslar vardera innehållande en sammansättning av olika enzymer.

Ingredienser:
Fyllnadsmedel (risfibrer), kapsel (vegetabilisk cellulosa), enzymer (Amylas, Proteas 4.5, Glukoamylas, Invertas, Proteas 6.0, Cellulas, Proteas 3.0, Lipas, Alfa-galakto-sidas, Fytas, Laktas, Diastas, Xylanas, Hemicellulas)

Det finns flera produkter idag som är fokuserade på att rent allmänt avhjälpa en försämrad matsmältning. Den här sammansättningen är unik i sin förmåga att allmänt smälta maten och dessutom stärka förmågan att bryta ner gasbildande föda.

Dosering: 1-3 kapslar per dag i samband med måltid, eller enligt rekommendation.

Artikelnr: 117 Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Enzymcomplex, 90 kap”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Enzymerna klarar att smälta maten rent allmänt, men är dessutom kraftfulla för att kunna bryta ner gasbildande föda. Enzymerna är nyckeln till matsmältningen. Vitaminer, mineraler och spårämnen verkar inte effektivt om det inte finns tillräckligt med enzymer, å andra sidan, om det inte finns tillräcklig mängd vitaminer och mineraler verkar inte enzymerna fullt ut. Vi föds med fulla reserver, men med åren minskar kroppens förmåga att producera enzymer och det behövs hjälp till att förbättra matsmältningen, förstärka immunförsvaret, förhindra degeneringssjukdomar.

Enzymerna i kosten förstörs när den är lagad, pastöriserad, djupfryst och konserverad. Redan vid 47-70 grader C uppvärmning börjar enzymerna förstöras. Kroppens egna enzymreserver förstörs också av s.k. snabbmat, rökning, överdrivet solande, mediciner, strålning, carcinogener, ständiga förkylningar och feber.