B12 & Folsyra–Synergos

259.00 kr

PRODUKTINFORMATION
Vitamin B12 & folsyra inkl B-komplexet, Synergos, 60 tabletter.

Ingredienser:
Kolinbitartrat, L-Metionin, Niacinamid, Paraaminobensoesyra, Myoinositol, Kalcium-D-Pantotenat, Pyridoxin HCL, Riboflavin, Tiaminmononitrat, Zinksulfat, Cyano-kobalamin, Pteroylmonoglutaminsyra,
D-Biotin. Tabletthjälpmedel: Dikalciumfosfat, Mikrokristallinsk cellulosa, Stearinsyra, Magnesiumstearat.

Dosering: 1-2 tabletter / dag eller enligt rekommendation.

Artikelnr: 235 Kategorier: , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “B12 & Folsyra–Synergos”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Det här B12-tillskottet är speciellt utformat för att det ska kunna tas upp i så hög grad som möjligt. Det innehåller både folsyra och aminosyran metionin som är nödvändiga för B12-metabolismen. Dessutom innehåller det samtliga andra B-vitaminer vilket gör tillskottet ännu effektivare.

Vitamin B12, som också kallas kobalamin, är ett vattenlösligt vitamin som spelar en nyckelroll för en normal funktion i hjärnan och nervsystemet och för bildandet av blod. Det deltar i metabolismen i varje cell i kroppen, speciellt de som påverkar DNA- syntesen och reglering, men också fettsyrasyntes och energiproduktion. Brist på B12 kan leda till trötthet, värk, problem med nervsystemet och hjärnan med exempelvis minnesstörningar, depression och personlighetsförändringar och andra problem. Förmågan att tillgodogöra sig B12 minkar vanligen med åldern och är helt avhängig tillräcklig magsyra produktion.

Tillskott av B12 rekommenderas vanligen vid depression, kronisk trötthet, anemi, sömnvårigheter, graviditet, demens, alzheimers, anemi och förlamning.