Omdömen

Omdömen via Eniro

http://gulasidorna.eniro.se/f/Gefle-Akupunktur:7868384


Övriga omdömen

2011-05-10

Nikita
Tack Per för den bästa hjälpen med mina hemska vallningar.Nu är jag som NY!

2011-06-16

CH med familj
IVF
Tack Per du är världsklass. Allt i från lokalerna bemötande lyssnande och kunnande. Och Inte minst ditt resultat. Du kan akupunktur och människor.

2011-06-21

Anna
Tack bästa Per. Efter månader av värk och flera läkar/sjukgymnastbesök var det Du som tillslut kunde hjälpa mig. Tack för din förståelse och skicklighet. Jag är oerhört tacksam.


Lämna gärna ditt omdöme nedan

2 Comments

  1. Jag sökte hjälp hos Per via rekomndationer från barnmorska att testa akupunktur för att motverka mina vidriga vallningar. När det var som värst hade jag mellan 10-20 vallningar per dygn. Redan efter andra besöket märkte jag en STOR skillnad. Nu efter sju behandlingar så anser jag att den lilla våg av värme som kommer över mig ca två ggr/dygn är mer än hanterbart. Så himla glad och tacksam! Per är väldigt duktig, kunning och lyhörd. Rekommenderas varmt./ Camilla Qvarnström, Sandviken

  2. Jag har varit sjukskriven för utmattningssyndrom i flera år utan att känna att orken kommer tillbaka. Efter att ha gått hos Per under våren så har jag börjat känna skillnad i orkesnivå och minskade symptom i form av huvudvärk och total orkeslöshet. Jag är evigt tacksam för detta 🙏.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *