Priser

Alla våra priser anges i SEK inkl. moms och är styckpriser om inget annat anges.
Vi förbehåller oss rätten till prisjusteringar utan avisering till kund. Prisjusteringar gäller ej redan lagda ordrar.

Leverans och frakt

Gefle Akupunktur levererar i dagsläget endast inom Sverige.
För order som understiger 1000 kr utgår en fraktavgift på 99 kr. Från 1000 kr handlar du fraktfritt.

Väljer du att hämta ut dina varor direkt på mottagningen är det fraktfritt oavsett beställningssumma.

Leveranstid

Vår ambition är att leverera alla paket inom 2-4 arbetsdagar, vilket innebär att det normalt tar 2-4 helgfria arbetsdagar innan du har dina varor.

Leverans till annan adress
Paketet skickas till ditt närmaste utlämningsställe. Vill du ha varan skickad till ett specifikt utlämningställe skriver du det i komentarsfältet i kassan.

Om en vara är slut

Vi förbehåller oss rätten att byta en vara som är slut på lager mot likvärdig. Finns ingen likvärdig får du pengarna tillbaka.

Outlöst paket

Vid outlöst/vägrad försändelse förbehåller vi oss rätten att debitera dig som kund kostnader så som returfrakt, expeditionskostnader etc.

Minimisumman vi debiterar är 149 sek.

Ångerrätt/Öppet köp

Hos oss på Gefle Akupunktur har du 14 dagars ångerrätt på ditt köp.

Skulle du vilja returnera en vara, vänligen kontakta oss per e-post och ange ordernummer innan du returnerar varan. Du som kund står för returfrakten. För att ångerrätten ska gälla måste varan vara oanvänd, i säljbart skick, ha obruten försegling/plombering och om möjligt vara i originalförpackning. Vid eventuell retur ber vi dig emballera varan väl, så att transportskada undviks. Transportskada på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan betalar vi tillbaka varusumman.

Bytesrätt

Hos oss på Gefle Akupunktur har du 14 dagars bytesrätt på ditt köp. Skulle du vilja byta en vara, vänligen kontakta oss per e-post och ange ordernummer samt vilken vara du vill byta till så kontaktar vi dig.

Du som kund står för returfrakten. För att bytesrätten skall gälla måste varan vara oanvänd, i säljbart skick, ha obruten försegling/ plombering och om möjligt vara i originalförpackning. Vid eventuellt byte ber vi dig emballera varan väl, så att eventuell transportskada undviks. Transportskador på grund av dålig emballering debiteras dig som kund.

Betalning

De flesta betalsätt är möjliga, dock ej postförskott.
Du kan betala i efterskott via faktura, konto eller delbetalning, läs mer om detta på Klarna. Ingen faktureringsavgift tas ut.
Direktbetalning med dosa från följande banker: Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken.
Visa och Mastercard. Se klarnas villkor för ”Kassan” länst ner på denna sida eller i ”kassan”.

Beställning

Du måste ha fyllt 18 år för att få handla i webbutiken.

Minimiorder

Vi tillämpar inte minimiorder.

Förändring av order

Så länge dina varor inte är skickade från vårt lager går det bra att göra ändringar eller avbeställa din order genom att kontakta oss per e-post eller telefon.

Transportskada

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från hälsogiganten.se till dig som kund är hälsogiganten.se ansvarig. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till hälsogiganten.se är det du som kund som är ansvarig. Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund.

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall detta omedelbart vid leverans anmälas till fraktbolaget. Om dessa ej åtager sig skadeansvaret, skall du kontakta Hälsogogiganten.

Fel vid leverans

Om något blir fel vid leverans, tex fel vara, fel antal eller skadad vara har du rätt att inom 14 dagar ångra/reklamera ditt köp. För att kunna returnera varan måste den vara oanvänd, i säljbart skick, ha obruten försegling/plombering och om möjligt vara i originalförpackning. Vid eventuell retur vänligen kontakta oss per e-post för att få ett en retursedel, Gefle Akupunktur står för returfrakten.

Personuppgifter

När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att på ett bra sätt kunna fullgöra vårt åtaganden gentemot dig. Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter och vi sparar enbart de uppgifter som krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjuda dig en så bra upplevelse av dem som möjligt. När vi inte längre är i behov av dina personuppgifter ser vi alltid till att de raderas ur våra system. Du kan när som helst höra av dig till oss för att få dina uppgifter raderade eller ändrade.

Vi behandlar dina personliga uppgifter med största försiktighet enligt aktuella gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd och du har rätt att ta del av informationen. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Du får vårt nyhetsbrev när du gör ett köp, du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev på vår hemsida. Vill du avprenumerera dig så gör du det genom mailet eller kontaktar oss.

Informationen du lämnar om dig själv används av oss och våra samarbetspartners endast för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Bedrägeri

Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Reservationer

Vi reserverar oss mot lagerförändringar och eventuella tekniska fel i webb-shopen, browser eller server.

Vi reserverar oss även mot texter som skrivits/tryckts felaktigt på vår hemsida, i vår webb-shop, i kataloger, på produkter samt i andra media.

Force Majure

Båda parter ska vara befriade från fullgörande av avtalet om fullgörandet förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse.

Följande och liknande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder där de hindrar eller försvårar avtalets fullgörelse: eldsvåda, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, strejk, lockout, inskränkningar i form av drivkraft samt fel i eller försening av leveranser från underleverantörer som har sin grund i sådan omständighet som avses i denna punkt eller andra omständigheter som part ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar parts fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

Klarna

Information om Klarnas villkor hittar du här:
https://www.klarna.com/se/villkor

Gefle Akupunktur Mottagning

Övre Bergsgatan 2 (ovanför Söders Zoo)
802 51 Gävle
026-61 44 88
info@gefleakupunktur.com
Orgnummer: SE671110-7596 01